Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Görög Ibolya: Hétköznapi protokoll - Tokaj


Paulay Ede Színház - Tokaj

2020. szeptember 26. 18:00



Görög Ibolya: Hétköznapi protokoll
2020. szeptember 26. (péntek), 18:00


Görög Ibolya protokoll szaktanácsadó előadása az együttélésünk harmóniáját biztosító viselkedési szabályokról.


Az este során szóba kerül többek között, hogy nem mindegy, hogy gondolkodás nélkül átvesszük-e az amerikaiságot – rágógumi, zsebre dugott kéz –, hiszen az európai konvenciókat tekintik az egész világon a protokoll alapjának. Mit kell tenni, ha valaki más beszél hozzánk zsebre dugott kézzel? Tudták azt, hogy az első találkozásnál eldől sok minden? Milyen a kézfogás, kell-e egyáltalán kezet fogni, kinek jár ki a kézcsók és hogyan, hogyan kell hajlongani japánul? Kivel szabad tegeződni, kivel kell magázódni? Mi van, ha olyan tegez le, akivel nem akarnánk tegeződni? Fontos-e, hogy mi van rajtunk, hogyan ülünk, vagy a lényeg a fejünkben lévő tudás? Az előadás során ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

***

A magyar kormány tömegrendezvényekkel kapcsolatos döntése értelmében, az augusztus 15. előttre tervezett eseményeket nem lehet megtartani. Ez nagy mértékben érintette a Tokaj Fesztiválkatlan 2020-as nyári szezonjának programjait is.

A 2020. június 26-i előadásra vásárolt jegyek érvényesek az új időpontra és új helyszínre! Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a jegy árának értékében utalványt tudunk adni, amely 2021. augusztus 31-ig levásárolható a Tokaj Fesztiválkatlan 2021-es szezonjának programjaira.